Şanlıurfa'da Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu!

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte Şanlıurfa'da pide fiyatları da belirlendi. Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, bu yıl kentte Ramazan pidesinin 7 liraya satılacağını açıkladı.

Şanlıurfa'da Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu!

İslam dini için yılın en önemli ayı olan ve 30 gün boyunca oruç tutulan Ramazan ayı, 11 Mart'ta tutulacak ilk oruç ile başlıyor.

Şanlıurfa'da Ramazan pidesinin fiyatı da belli oldu. Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Ramazan pidesinin bu yıl 7 TL olarak satılacağını duyurdu. Karaatlı, geçen yıla göre fiyatta 3 TL'lik bir artış olduğunu belirtti ve artan un, maya ve diğer girdi maliyetlerini bu artışın sebebini gösterdi.

Ramazan ayında fırınların sahur ve iftar zamanı açık olacağını belirten Karaatlı, insanların sahura kalktıklarında sıcak pide alabilmelerini sağlayacaklarını ifade etti. Ayrıca, Karaatlı, pide fırınlarının gündüz çalışmayacağını ancak somun fırınlarının oruç tutamayan vatandaşlar için 7/24 açık olacağını açıkladı.

Şanlıurfa'daki fırıncıların Ramazan ayına hazır olduğunu ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını vurgulayan Karaatlı, Ramazan ayının tüm vatandaşlar için bereketli ve huzurlu geçmesini diledi.