Künye

İmtiyaz Sahibi / Grante
PRIME WEB SOFTWARE


Haber Müdürü / News Director
Muhammed Burak YILDIRIM

 

Editörler / Editors

Muhammet Emin POLAT
 

Topluluk Geliştiricisi
Muhammet Emin Polat

Hukuk Danışmanı / Jurisconsult
Av. Ahmet YILDIZ

 

Reklam / Advertise
Prime Web Software

Reklam / İletişim
[email protected]
0545 765 2419

 

Yazılım/ Software
Prime Web Software
 


Hakkımızda

suruchaber.com, haber içeriğini otomatik olarak oluşturan bir yazılım projesidir. Bu platform, haber içeriklerini ticari amaçlarla kullanmamakta ve sunulan haberlerin içeriğinden sorumluluk kabul etmemektedir. Suruç Haber, geliştirme aşamasında olan bir projedir ve bu nedenle Evrensel Hizmet Sözleşmesi'ne bağlıdır. Haberlerle ilgili herhangi bir şikayetinizi bize iletebilirsiniz. Ayrıca, platformda sunulan içerikler, gelen uyarılar doğrultusunda derhal kaldırılan bir UYAR ve KALDIR politikasına tabidir. İçeriklerle ilgili endişeleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Reklam Politikası

suruchaber.com, bir yazılım projesi olarak, ticari beklentiler peşinde olmadan faaliyet göstermektedir. Bu yüzden, sitemizde herhangi bir reklam yer almaz. Proje masrafları, PRIME WEB SOFWARE tarafından süreç boyunca karşılanmaktadır.

Amaçlarımıza uygun ve yasal düzenlemelere bağlı kalarak çerezleri sitemizde yerleştiriyoruz. Veri kullanım kurallarımız hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen veri politikamıza göz atınız...