Şanlıurfa'da Karakol Önünde Korkunç Olay!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Sarayönü Karakolu önünde cinnet geçiren bir kişi, tartıştığı eşini öldürdükten sonra intihar etti.

Şanlıurfa'da Karakol Önünde Korkunç Olay!

Olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Kamberiye Mahallesi Sarayönü Karakolu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce boşanan 32 yaşındaki Kenan Ş. çocuklarını görmek için 27 yaşındaki eşi Nihal Ş.’nin ikamet ettiği eve gitti.

Bu sırada apartmanda Kenan Ş. ile eski eşi Nihal Ş. arasında çıkan tartışma sonrasında Kenan Ş. cinnet geçirdi. Kendisinde bulunan silahla önce Nihal Ş.'yi vurdu, ardından ise kendisine ateş etti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, incelemeler sonucunda Nihal Ş.'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ağır yaralı olan Kenan Ş. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı, ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Kenan Ş. ve Nihal Ş.'nin cansız bedenleri, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.