Şanlıurfa İçin Son 7 Gün!

Şanlıurfa İçin Son 7 Gün!

Şanlıurfa'da yerel seçim hazırlıkları hız kazanırken, siyasi partilerin aday belirleme süreci devam ediyor. 20 Şubat mesai bitimine kadar Yüksek Seçim Kurulu'na aday listelerini teslim etmesi gereken partiler, son hazırlıklarını yapıyor.

AK Parti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve ilçe belediye başkan adaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında açıkladı.

Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birçok ilçenin belediye başkan adaylarını duyurdu. Ancak Suruç, Birecik ve Ceylanpınar ilçeleri için adaylarını henüz açıklamadı.

DEM Partisi'nde ise aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar Suruç, Bozova, Birecik ve Ceylanpınar Belediye Başkan adaylarını duyuran parti, diğer ilçelerdeki adaylarını henüz açıklamadı.

İYİ Parti, Bozova, Viranşehir ve Harran Belediye Başkan adaylarını duyurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer ilçelerin adaylarını da 20 Şubat tarihine kadar açıklaması bekleniyor.

CHP, Şanlıurfa'da birkaç ilçenin belediye başkan adayını açıkladı ancak diğer ilçelerin ve büyükşehir belediye başkanının kim olacağı henüz netlik kazanmadı.