Cumhurbaşkanı Urfa'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; aday tanıtım toplantısı için Şanlıurfa'ya geliyor. Ak Parti İl Teşkilatı ve Büyükşehir Belediyesi, hazırlık çalışmalarını bitirdiklerini ifade ettiler. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Urfa'da!

Şanlıurfa'da, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi, önemli hazırlıklar yapıldı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ak Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ak Parti'nin Şanlıurfa milletvekilleri, 7 Şubat Çarşamba günü, saat 14.00'te Haliliye ilçesindeki 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı'nın son kontrollerini yaptı.

Toplantının yapılacağı mekanı inceleyen heyet, etkinliğin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli tüm düzenlemelerin tamamlandığını belirtti. Belediye Başkanı Beyazgül, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Şanlıurfa aday tanıtım toplantımızı yarın gerçekleştiriyoruz. AK Parti İl Başkanımız Ali İhsan Delioğlu ile alanda son düzenlemeleri gözden geçirdik. 31 Mart 2024'teki yerel seçimler için AK Kadrolar olarak hazır ve kararlıyız," ifadelerini kullandı.

Bu önemli organizasyon için Şanlıurfa'nın siyasi ve idari liderleri bir araya gelerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.